Halloween ansigtsmaling 2021

Halloween ansigtsmaling 2021

Traditionen med Halloween begyndte i år 2000 hvor biografer startede og siden har forlystelsesparker samt legetøjskæder også taget halloween til sig, derudover er ansigtsmaling bliver mere og mere udbredt, det kan jeg tydeligt se på både mine egne børn samt venners børn og nu leger de voksne heldigvis også med. 

Så derfor gå all-in på Halloween ansigtsmaling 2021 og gør dine børn skræmmende uhyggelige og overrask dine naboer som har stillet en udhulet græskarlygte med et udskåret ansigt frem ved hoveddøren, Halloween er altid den 31. oktober allehelgensaften. Salget af græskar er også eksploderet siden vi har taget Halloween traditionen til os og motiverne bliver mere og mere uhyggelige til de seje græskarlamper, dertil kommer alt den opfindsomme mad som fingrekager og madpies.

Med kun tre farver kommer du langt

De traditionelle Halloween-farver er sort og orange, du kan vælge enkelte farver som hvid, sort og rød, selve ansigtsmalings farverne kan du blande med hinanden ved at benytte en makeup svamp eller pensel, derudover kan farverne også benyttes enkeltvis. Det er heldigvis nemt at ansigtsmale både større samt mindre børn med uhyggelig eller seje motiver til Halloween. Se herunder et skelet udtryk som jeg har malet på mig selv med få farver.

Inspiration til hyggelig Halloween med mindre børn

Til de mange børn som ønsker mindre end en hel ansigtsmaling og et ikke uhyggeligt udtryk, anbefaler jeg at male sjove græskar på ansigtet, fordi de kan varieres på et udtal af måder med flagre mus, små sorte katte, edderkoppespind samt edderkopper, selv farvetemaet er også mere i de orange, hvide samt lilla farver og dertil kommer kosmetisk glitter som altid er velkomment, for inspiration kan du se billedet af min datter med påmalet græskar herunder.

Skræmmende og uhyggelige Halloween

Er du derimod til uhyggelig ansigtsmaling så er malede ansigter og Halloween sår absolut et hit med masser af ”uægte blod” og lige meget om de uægte sår og ar males på ansigtet, armen, halsen eller sågar over øjet, så er de med til at give os alle sammen en herlig forskrækkende oplevelse, sådan en oplevelse eller følelse som ”vækkes” på Halloween aften, giver os en samhørigheds følelse, samt en følelse af at vi gør noget sjovt og uhyggeligt sammen med vores børn, og det er altid et hit hos børnene lige meget deres alder se et eksempel på et sår jeg har malet på min søn ansigt på billedet herunder.

Hjemmelavet eller købt Halloween kostume?

For at fuldender et fantastisk Halloween kostume hvad enten det er hjemmelavet eller købt gør Halloween ansigtsmaling 2021 kostumet meget mere uhyggeligt og livagtigt på den sjove måde.

På mine egne børn kan jeg tydeligt mærke at de øver sig fra år til år og i takt med at de bliver større og mere modige, bliver deres kostumer også mere hjemmelavet og fantasifulde, for dem gælder dem om at opfinde karakter, som helt sikkert vil skjule hvem de er, samt skræmme deres venner på den sjove og opfindsomme måde helt uden ”uægte blod” det er nemme lig ikke deres måde at holde en sjov og opfindsom Halloween på. 

Selv elsker jeg alt det uhyggelige tilbehør og allermest Halloween ansigtsmalingen som virkelig får personerne til at træde i karakter med deres kostymer på, samt effekterne som jeg syntes hører sig til på Halloween, faktisk er mine gemmekasser med Halloween udstyr, næsten oppe på samme niveau som mine juletræskasser og det er jeg næppe ene om.

Har du brug for hjælpe eller inspiration til Halloween ansigtsmaling, kan du deltage i Facebook gruppen. “Sådan ansigtsmaler du dit barn”. Eller du kan overlade det til mig, jeg er professionel ansigtsmaler og forvandler børnene til noget fantastisk uhyggeligt eller sjovt til jeres Halloween aften.

10 Populær Halloween ansigtsmalinger:

 • Skelet
 • Dukke 
 • Sår og ar
 • Græskar
 • Heks
 • Joker
 • Sugar skull
 • Cheerleader
 • Klovn
 • Zombie
Skelet Halloween ansigtsmaling fra colorfullaces
Skelet Halloween ansigtsmaling 2021 fra colorfullaces
Åbent sår Halloween ansigtsmaling 2021 fra colorfullaces

Se mange flere inspirationsbilleder på www.colorfulfaces.dk her i blandt Halloween ansigtsmalings motiver.

Sådan her farver du nemt håret

Jeg møder fra tid til anden spørgsmålet. Om ansigtsmaling også kan benyttes i håret, ja selvfølgelig og sammen med en ansigtsmaling giver det en super sjov effekt, det påføres bedst på håret med en fugtig svamp og alle ansigtsmalings farver kan benyttes F.eks. grøn farven i håret til joker ansigtsmaling, det giver et super godt helhedsindtryk af karakteren, så bare giv den gas og forvandle dine børn.

Dertil kommer en masse kosmetisk glitter i alle regnbuen farver, jeg spørg mig selv. Kan man få for meget glitter? nej det syntes jeg ikke – selv i ”fake blood” er det sjovt med tilsat rød kosmetisk glitter.

Neonfarver bliver til glow in the dark ved uv lys 

Tips: Neonfarver bliver til glow in the dark ved uv lys og det er også rigtigt sejt og populært iblandt drenge

Neonfarver bliver til glow in the dark ved uv lys 

Mal din egen gitteredderkop på tre minutter

Med lidt øvelse kan du nemt og hurtigt male en sej og sjov edderkop på enten armen eller kinden. Mal edderkoppens krop først dernæst en lille prik som hoved. I mellem hoved og kroppen udspringer alle otte ben fra tilføj et kors eller glitter og du er færdig.

Forslag til krop med ben kan også være en rose, kranie, græskar eller flagermus rigtig god fornøjelse og happy halloween.

Halloween ansigtsmaling 2021 fra colorfullaces

OBS

Det er vigtigt at huske på at kun Europa er underlagt gode og sikre krav til ansigtsmaling. Derfor vær opmærksom på hvad dine børn benytter af ansigtsmaling og glitter.

Alle mine produkter er indkøb i Holland som producer ansigtsmaling til Europa. Således at det er EU og FDM godkendt.