Salon Haenel herreklip - Din frisør i Vojens og omegn

Salon Haenel

Din frisør i Vojens og omegn

Herre og dameklip Mandag til lørdag

Salon Haenel er din professionelle frisør med det positive og altid smilende personale. Her kan du blive klippet tidlig eller sent lige som det passer dig. Vores åbningstider fordeler sig over det meste af dagen. Så uanset om du vil klippes kl 8 eller kl 21 så kan vi finde ud af det.

Salon handle ligge kun få minutters gang fra banegården i Vojens så du kan nemt komme til os selv om du bor uden for byen. Bussen køre fra hele oplandet og toget kommer både fra Kolding og sønderborg.

Tag hele familien med til frisør så klipper vi både mor, far og alle børnene. Ring og bestil en familie tid så får vi nemt klippet jeres hår når i har tid.

Hvis du vil forkæle dig selv eller en du holder af så giver vi god rabat på køb af vores produkter i butikken. Når du køber flere hår produkter så spare du sammen til Gratis produkter. Køb både fødselsdagsgaver eller julegaver til hele familien i salonen så sparer du mange penge og får gode hårprodukter.

Bestil tid online eller på tlf hos din frisør i Vojens og omegn

Du kan bestille tid online hele døgnet, til klipning eller farvning. Men du kan også ringe til os i åbningstiden og få en snak om dit hår så du får tid til den rigtige behandling. Vi går op i dit hår vi er her ikke kun for at klippe dig. Vores vision er at dit hår skal forkæles og plejes.

En tur ved frisøren er ikke bare noget der skal overståes, det er velvære for dig og dit hår.

Hos din frisør i Vojens og omegn klipper vi både damer, herre og børn i alle aldre og vi sætter selvfølgelig også håret op til konfirmationen eller brylluppet. Kontakt os og få en snak om hvordan vi kan forkæle dit hår.

Salon Haenel herreklip

Tilbage til Frisører i vojens