Direktørens sommerhus - Urban Explore

WooWplakater

Woowplakater

Plakater med WooW effekt der blæser dig omkuld

Imponer med plakater i forretningen fra Urban Explore. Er du også en af de Frisører der gerne vil gøre det lækkert for dine kunder når de besøger dig? Kaffe, småkager, fadøl og Cigarer er ikke længere nok for kunderne. En god snak om verden og hvad der sker der ude er altid på toppen af snakke listen.

Vi kender det alle sammen. Når kunderne lander i frisørstolen og skal have håret sat så skal der snakkes om noget. Nogle snakker helt af sig selv og andre skal hjælpes lidt på vej. Nogle dage har du ikke talegaverne smurt og andre dage så strømmer ordene ud.

Snak om verden set fra en anden vinkel.

Ofte høre du måske dine kunder fortælle om exotiske ferier eller spændende steder. Nogle gange savner du måske at kunne fortælle en unik historie om et spændende sted i verden.


Se skeletterne

Skeletter til bords - Urban Explore WooW Galleriplakater

Urban Explore rejser europa tyndt for dig

Urban Explorer rejser ud i europa og fanger motiver, øjeblikke af glemte og forladte steder og laver galleri plakater som du kan få op at hænge i din frisør forretning. Vi planlægger og får tilladelse til at tage billederne og derefter rejser vi ud i europa og fanger de smukke øjeblikke. Vi fortæller historien om steder der for længst er glemt og forladt.

Når vi kommer hjem så har vi hundredevis af billeder med hjem og kun de fineste bliver valgt fra og kun ganske få får lov at blive vist ude i butikker og forretninger. Nu er din mulighed her for at vise en historie der for længst er glemt. Du får fortællingen om stedet som du kan gengive til dine kunder.


Se bil kirkegården fra Urban Explore

Bil kirkegården Urban Explorer WooW Plakater

Flotte plakater fra glemte steder

Udsmykning i din frisør er ofte udstillingsvarer som kunderne kan købe men hvorfor ikke lave din frisør om til et spændende Galleri af unikke billeder som kunderne kan købe eller som du kan fortælle en historie om.

Woow Plakater har et kæmpe udvalg af unikke billeder der kan pryde din frisør. Hvis du både vil have udsmykning og tjene penge så er muligheden her.


Se vinkælderen her fra Urban Explore

Vin kælderen - Urban Explorer WooW plakater

Plakat galleri med fast udskriftning

Som noget helt ny så tilbyder vi at udsmykke din frisør forretning. Hver måned får du 2 Galleri billeder leveret som du kan hænge op og vise kunderne. Hvis der er nogle af dine kunder der vil købe et af dine billeder så koster de 2500 kr + moms pr stk. Du skal afregne WooW Plakater 1500 kr + moms men kan beholde resten.

Hver måned skifter vi dit galleri ud så du får 2 nye at hænge op. Hvert skift koster 500 kr. + moms.


Se Politimesterens hus fra Urban Explore

Politimesterens hus - Urban Explorer WooW Plakater til hjemmet

Du vil altid modtage billeder fra kategorien Urban Explorer.

Hvis du har en stor forretning og ønsker at have flere billeder hængende så tag en snak med os så finder vi også ud af det.

For at du kan komme med i denne aftale skal du være forsikret mod brænd, og tyveri. Derudover så stiller vi ikke så mange betingelser til dig.

Udsmyk din frisør forretning med plakater der har WooW effect.

Se jægerens hus fra Urban Explorer

Jægerens hus - Urban Explorer WooW plakater til stuen

Læs mere mandehørm☞